Chord Kunci Gitar Udan Janji Nella Kharisma

Entertainment & Selebritis

Life & Style / Entertainment & Selebritis

Chord Kunci Gitar Udan Janji Nella Kharisma

Chord Kunci Gitar Udan Janji Nella Kharisma

KEPONEWS.COM - Chord Kunci Gitar Udan Janji Nella Kharisma Chord Kunci Gitar Udan Janji Nella Kharisma. Chord Kunci Gitar Udan Janji Nella Kharisma ini sangat mudah didengar dan enak dipraktekkan. Berikut chord Kunci Gitar Udan Janji Nella Kharisma:...
Loading...

Chord Kunci Gitar Udan Janji Nella Kharisma.

Chord Kunci Gitar Udan Janji Nella Kharisma ini sangat mudah didengar dan enak dipraktekkan.

Berikut chord Kunci Gitar Udan Janji Nella Kharisma:

Intro : Am ~ Em ~ Dm ~ Am ~
E ~ F ~ G ~ Am ~
Am
Semilir angin dalu
G Am
sumripit roso ning ati
Dm G C
soyo nambahi roso kasmaran iki
Dm Am
pirang-pirang bengi tansah tak enteni
G Em Am
nanging ra ono teko ngugemi janjimu ~

Int. G Em Am ~
Am
Padange rembulan
G Am
sing ngancani sepiku
Dm G C
suwi ngenteni raono tekamu
Dm Am
pirang-pirang bengi mung tak sawang langit
G Am
nangis netes eluhku, geloning atiku ~

Song : G ~ C ~
G Em Am ~

Reff:
Am G
Raono banyu sing nelesi ning pelataran
Dm
nanging mung udan janjimu
F Am
nelesi atiku sing kasmaran ~
Am G
raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
Dm
nanging mung udan janjimu
F Am
sing deres gawe geloning ati ~
Dm
Ojo mung paring janji
Am
nganti kapan nyekso kangenku
G Am
nganti seprene raono tekamu ~

Song: Am ~ G ~ Dm ~ Am ~
G ~ F ~ G ~ Am ~
Am
Semilir angin dalu
G Am
sumripit roso ning ati
Dm G C
soyo nambahi roso kasmaran iki
Dm Am
pirang-pirang bengi tansah tak enteni
G Am
nanging ra ono teko ngugemi janjimu ~
Int. G Em Am ~
Am
Padange rembulan
G Am
sing ngancani sepiku
Dm G C
suwi ngenteni raono tekamu
Dm Am
pirang-pirang bengi mung tak sawang langit
G Am
nangis netes eluhku, geloning atiku ~

Song : G ~ C ~
G Em Am ~

Reff:
Am G
Raono banyu sing nelesi ning pelataran
Dm
nanging mung udan janjimu
F Am
nelesi atiku sing kasmaran ~
Am G
raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
Dm
nanging mung udan janjimu
F Am
sing deres gawe geloning ati ~
Dm
Ojo mung paring janji
Am
nganti kapan nyekso kangenku
G Am
nganti seprene raono tekamu ~
Am G
Raono banyu sing nelesi ning pelataran
Dm
nanging mung udan janjimu
F Am
nelesi atiku sing kasmaran ~
Am G
raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
Dm
nanging mung udan janjimu
F Am
sing deres gawe geloning ati ~
Dm
Ojo mung paring janji
Am
nganti kapan nyekso kangenku
G Am
nganti seprene raono tekamu ~
Outro : Am

Chord Kunci Gitar Udan Janji Nella Kharisma

Comments